Carregant...

Política Qualitat

MISSIO

La missió de MODELFUSA és el desenvolupament i construcció d’útils de control així com la verificació externa de peces, fabricació de models, prototips i motllos per a escuma, i fabricació de models i motllos per a formigó.

VISIO

La visió de la empresa es aconseguir que l’empresa sigui referent a nivell nacional en el camp dels útils de control, i en motlles per formigó per mobiliari urbà. COMPROMISOS I LINEES ESTRATEGIQUES

LA RAÓ DE SER DE MODELFUSA:

 • MISSATGE molt clar, és la nostra filosofia de fer: "Primer el client”
 • ORDRE en tot, en el mètode, en la comunicació, en la feina, en el taller...
 • DEDICACIÓbque es materialitza en la màxima atenció en el que es fa
 • EXCEL·LÈNCIA és donar la màxima qualitat en la nostra feina i la millora contínua
 • LIDERATGE per tal d'aconseguir un posicionament en el mercat i un reconeixement de la nostra feina
 • FORMACIÓ interna i externa per tal de millorar el nostre servei
 • UTILITAT que donem als nostres clients amb els productes que fem i aportem creativitat
 • SERVEI aportat al client amb la nostra feina
 • ATENCIÓ pre i post venda per tal de millorar el nostre servei

PRINCIPIS DE LA POLITICA

Modelfusa, en el mercat nacional, posseeix un número concret de clients dels quals depenem, és per això que tenim que donar-los la QUALITAT que exigeixen, en tots els serveis que adquireixen de nosaltres.

La competitivitat de Modelfusa és necessària perquè la nostra empresa romangui viva i amb futur. Para això el Sistema de Qualitat implantat te que tenir com a fi la plena satisfacció del client i la optimització de tots els recursos de l’empresa.

Modelfusa compleix amb els requisits legals i altres, vigents.

Seguint un pla de formació establert per a realitzar cada tasca afirmem que la QUALITAT s’aconsegueix en cada lloc de treball, des qui contacte directament amb el client, fins el que té la missió d’entregar els productes.

Derivat d’aquesta política em comprometo a establir Objectius de Qualitat anuals.

Com màxim responsable de Modelfusa, he encarregat al Departament de Qualitat l’elaboració, posada en pràctica i manteniment del present Manual de Qualitat.

Els objectius del Manual de Qualitat són aconseguir que la qualitat, el preu i el plaç d’entrega dels nostres serveis, satisfacin de la millor manera possible les necessitats explícites i implícites dels nostres clients actuals i futurs.

Tot el que s’ha dit en la política redunda en una millora continua per a l’empresa

L’esforç continuat de tots els professionals, enfocat a aconseguir i mantenir la Qualitat com a objectiu permanent, ens permetrà obtenir els resultats esperats, tenint en compte a més les consideracions següents:

 • Tenir en compte l’opinió dels nostres clients, implicant-los des del principi en l’obtenció dels objectius de Qualitat que satisfacin les seves necessitats.
 • Integrar als nostres subcontractistes i subministradors en el compromís de Qualitat.
 • Mantenir actualitzats tan el Manual com els Processos / Procediments de Qualitat, d’acord amb la realitat canviant de la companyia i el mercat.
 • Donar la formació adequada al personal des d’el punt de vista de la Qualitat a fi de que puguin obtenir els resultats que d’ells s’esperen.

Estic absolutament convençut que donareu a l’obtenció de la Qualitat la importància que aquesta te per al desenvolupament futur de Modelfusa, s.l.. 

Manresa, 24 d’abril de 2018